Újabb csatornán lehet követni minket. Ha feliratkozol a hírlevelünkre, biztosan nem maradsz le egyetlen bejegyzésünkről sem.

A Facebook folyamatosan egyre kevesebb ember hírfolyamában jeleníti meg az oldalak (page-ek) posztjait, ráadásul egy úgy-amennyire elfogadható elérésért fizetni is kell, ezért azon vagyunk, hogy újabb csatornákon tudjunk elérni az olvasóinkhoz. A Facebook mellett jelen vagyunk már a Twitteren, Tumblren és Google+-on, kísérletezünk a LinkedIn-en és nemrég a hírlevelünket is beüzemeltük.

A hírlevélre feliratkozni egyszerű: az Átlátszó Erdély blog címoldalának a jobb oldalán levő dobozban kell megadni azt az e-mail címet, ahova a hírlevelet kapni szeretnéd. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésről sem: amint publikálunk egy posztot, azonnal kiküldjük hírlevél formájában is.

Lájkolni nem elég: az “Értesítéseket kérek” (Get Notifications) illetve a "See first" opciót is be kell kapcsolni
Lájkolni nem elég: az “Értesítéseket kérek” (Get Notifications) illetve a "Megjelenítés elsőként" (See first) opciót is be kell kapcsolni

A Facebook-oldalunkat természetesen továbbra is frissíteni fogjuk. Azonban ha rendszeresen értesülni szeretnél a legfrissebb cikkeinkről, nem elég lájkolni az oldalt, a "Get notifications" (értesítéseket kérek) valamint "See first" (Megjelenítés elsőként) opciót is be kell kapcsolni a Like (Tetszik) gomb alatt. Utóbbival jelzed a Facebooknak, hogy az Átlátszó Erdély által közzétett bejegyzéseket szeretnéd kiemelten látni az üzenőfaladon.

A "See first" opciót a telefonodon is beállíthatod. Ehhez a Facebook alkalmazáson belül meg kell keresd a "Newsfeed preferences" (Hírfolyam-beállítások) menüpontot, majd ennek első pontjában az Átlátszó Erdély oldalát kell kijelölni.

Így sokkal több anyagunk fog hozzád eljutni, és nem maradsz le semmiről.