fbpx

Van infód?

Tudsz olyan témáról, ami fontos és amiről írnunk kellene? Küldd el biztonságosan!

Munkánkban nagy segítséget jelent, ha olvasóink felhívják a figyelmünket olyan témákra, melyeket a hatalommal rendelkezők eltitkolnak, kívülállók számára nem hozzáférhetőek, vagy melyek valamiért nem jutnak el hozzánk.

Ha tudomásodra jut ilyen fontos, a köz érdeklődésére is számot tartó sztori, akkor kérjük, oszd meg velünk!

A legegyszerűbb, ha írsz egy e-mailt az [email protected] címre.

Ha a tudod, kinek szeretnél írni a csapatból, akkor ide címezd a leveled:

Egyed Ufó Zoltán: [email protected]

Sipos Zoltán: [email protected]

Szabó Tünde: [email protected]

Munkánkat nagyban megkönnyíted, ha a leveledben kitérsz arra, hogy pontosan mi történt, hol és mikor. Azt is írd le, hogy kik azok, akik tudnak az adott eseményről vagy témáról (jelen voltak), és esetleg őket hogyan tudjuk elérni.

Titkosított üzenetküldés

Amennyiben érzékeny témáról van szó, szeretnél névtelen maradni, vagy azt szeretnéd, hogy az üzeneteidhez biztosan ne férjen hozzá harmadik fél, a Signal üzenetküldő alkalmazást ajánljuk. Itt a telefonszámod megadásával tudsz felhasználót készíteni. Minket ezeken a számokon lehet elérni:

Egyed Ufó Zoltán: +40743210298

Sipos Zoltán: +40740530070

Szabó Tünde: +40741623637

Titkosított e-mail

Titkosított e-mailt is küldhetsz nekünk, ehhez azonban telepítened kell egy olyan PGP-titkosító alkalmazást, mint például a Mailvelope (több ilyen alkalmazás is létezik). Telepítésnél fogsz kapni egy nyilvános PGP-kulcsot. Ahhoz hogy az üzenetet elküldd, szükséged lesz a mi nyilvános kulcsunkra.

Egyed Ufó Zoltán

e-mail: [email protected]

OpenPGP: 9D31 5927 C449 0EFC AEE6 F626 D7BE DDB5 6C58 63EA

Fingerprint

Sipos Zoltán

e-mail: [email protected]

OpenPGP: EED4517C82C3FA57FDCE3EC73B025CD7D120ECB8

Fingerprint

Szabó Tünde

e-mail: [email protected]

OpenPGP: A5FF 6E2B DED1 6967 E556 0521 A851 325C 143B ADC6

Fingerprint

Amint az üzenetet megkapjuk, igyekszünk azt ellenőrizni és utánajárni a témának, azonban nem ígérjük, hogy minden témáról anyagot fogunk írni.

Fontos

A fenti üzenetküldési lehetőségek biztonságosnak számítanak, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy forrásaink kilétére ne derüljön fény, amennyiben ők ezt kérik. Azonban a titkosítás vagy a mi forrásvédelmünk önmagában nem jelent garanciát arra, hogy a küldött információkhoz vagy az üzenetküldő kilétéhez nem férnek hozzá illetéktelen személyek.

Amennyiben kérdésed van az üzenetküldés biztonságával kapcsolatban, írj nekünk az [email protected] címre, és mi igyekszünk segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb csatornát.

Hogy miért kiemelten fontos számunkra a forrásaink védelme, arról itt írtunk részletesen az UH.ro ellen indított sajtóper kapcsán: Felpaprikázódott bírónő próbálta kizsarolni a forrásaink nevét.