Csak az e-mail címedre van szükségünk, hogy minden cikkünk azonnal ott legyen a postaládádban.


Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor valószínűleg a Facebookon követsz minket, ahogy olvasóink túlnyomó többsége. Jelenleg ugyanis a közösségi médiából érkezik a legtöbb olvasónk, és ez egyszerre jó hír, meg nem is.
A Facebook-követőknek örülünk azért, mert a megosztásaikkal anyagaink egészen széles olvasótáborhoz eljutnak. A Facebook algoritmusai viszont folyamatosan változnak, és eléggé kiszámíthatatlan, hogy egy-egy anyagunk bekerül-e a hírfolyamodba.
Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen bejegyzésünkről sem, akkor a legbiztosabb, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Minden anyagunkat publikálás után azonnal kiküldjük e-mailben, és azonnal olvashatod. Címed nem adjuk tovább harmadik félnek, nem küldünk levélszemetet, és a hírlevélről bármikor könnyen leiratkozhatsz.
Az e-mail címed az alábbi dobozban kell megadnod. Feliratkozás után egy megerősítő e-mailt fogsz kapni egy linkkel, melyre kattintva meg kell erősítened a feliratkozást. Köszönjük, és hamarosan jelentkezünk e-mailben.

Feliratkozás az Átlátszó Erdély hírleveléreA Facebook-oldalunkat természetesen továbbra is frissíteni fogjuk. Azonban ha rendszeresen értesülni szeretnél a legfrissebb cikkeinkről, nem elég lájkolni az oldalt, a Like (Tetszik) gomb mellett a Following menüben a See first (Megjelenítés elsőként) opciót is be kell kapcsolni. Ezzel jelzed a Facebooknak, hogy az Átlátszó Erdély által közzétett bejegyzéseket szeretnéd kiemelten látni a hírfolyamodban.

A See first opciót a telefonodon is beállíthatod. Ehhez a Facebook-alkalmazáson belül a Beállítások között meg kell keresd a Newsfeed preferences (Hírfolyam-beállítások) menüpontot, majd ennek első pontjában az Átlátszó Erdély oldalát kell kijelölni.

A Facebookon kívül jelen vagyunk még Twitteren, Tumblr-en, valamint Instagramon.